Stooor tjur

Idag har vi kollat på ett *PAUS*-måste bara säga att allt annat som skrivs här förutom dessa få ord är skrivna av världens finaste person och jag älskar henne* OBS får ej raderas **.. //jerry
hus som greven som äger marken här också äger, ligger hur fint som helst, jag och jerry sa det att så skulle ju vara perfekt att bo! synd att man inte är rik haha..
Vi har varit in i lagårn' och kollat på kossorna dom föder upp här, vilken jädra stor tjur dom hade då!!! Tror jag aldrig sett nån sån stor förut haha..
Var till ams här i mullsjö åxå, jag skulle komma tillbaka dagen efter vi flyttat hit tyckte han och då göra upp en handlingsplan som jag skulle följa här. Han som jag pratade med var jätte trevlig, inte som surisarna som man brukar få prata med i gävle hehe..
Vill nästan inte åka hem så skönt här nere =)
kram på er!

Frostande dag

Hundarna stortrivs här!!! Skogen varje dag inte dåligt tycker dom hehe..
Naturen är superfin här och trevliga grannar! Mysig lägenheten här med!
Nu är hundarna trötta efter att varit i lilla skogen nedanför åkern här, vi ska snart ta en dusch och sen börja röra oss till Jerrys ena brorsa och hälsa på.
Hej hopp! 

Är i Mullsjö

Nu sitter jag i Margreteholm, hit vi snart flyttar. Det är jätte fint här, hundarna trivs redan och katterna kommer stortrivas här ute mitt på landet!
Sol ute så snart blir det långpromenad och kanske lite bättre kort än igår då det var ganska ruskigt.
Jag har blitt en tjockis, känns det som iaf =P Julgott är ju inte så nådig på kroppen hehe..
Efter promenaden ska jag låna den här datan igen och försöka kolla lite efter jobb här nere.
Nu ska jag ut o röka, Jerry står redan ute. Älskar den människan, han är en av dom bästa!!

RSS 2.0