felskrivet i förra inlägget

var torsdan som var mysig, fredag var åt skogen rent kaos! lördan o söndan var inte trevliga!

fast sönda-kväll och måndan var super då kom micha o mamma hit, dom följde med och tog en fika hos jimmy och lotta med.

skulle kunna sitta jätte länge och berätta om allt som hände i helgen, men det skulle inte vara shysst mot en människa jag älskar så vi skippar det.

idag fick jag min julklapp från jerry för den kunde inte vänta till julen -två guldfiskar (som nu är döpta till doris och gunnar) med alla tillbehör! jätte fina är dom! speciellt Gunnar som är svart-spräcklig. ska visa dom på bild sen! hjärtat mitt köpte tillome rosa sand för att det skulle matcha mej =)

han är bara finast!

Mysig fredag-kväll

yatzy, film, god mat en trevlig kväll har det varit!

städat övervåningen så det e rätt fint där nu, fick bort en massa grejjer efter att jerry satt upp hyllor och min smyckes hängare =)

nu blir det lite tjat och te innan det blir sängen, blir slänga sej på kudden tidigt iaf =)

imon fyller jue världens bästa kille år <3

freezing

lalala kallt kallt kallt lalala kallt kallt kallt lalala tio minus ute lalala fryser bort tårna lalala inge kul att ha hundar lalala iaf inte idag =P


En bild från en annan dag


kväller med huvudvärk

vilket nog ganska säkert beror på att det bara blitt kaffe o inge vatten idag. vi fick en flaska enbärs-dricka från lilla bryggeriet idag, jättegott!! =) hundarna har skuttat runt ute, katten har varit as-sur på oss för att hon varit tvungen att vara ute -eller paddan som hon nu e känd för hehe

ja nu e snön här (redan uttjatat ämne hehe)

hundarna äälskar det! ja, eller foxy e ju lika glad bara hon får vara ute, men nu skuttar även polarn runt som en yrhöna, vilket han gör varje gång det kommer så mycket snö man kan yra runt i det hehe.
Var på simon-kalas i lördas, himla mysigt var det!! =)
på söndag kommer älskade mamma o micha, weee!!
jerry fyller år på fredag =)


Foxy, en dag när Jerry jobbade och det var riktigt fint med frost ute


idag e vi glad

för att foxy har klarat av att gå en meter ifrån två andra hundar utan utfall och tillome fått ro att gå o lukta. så himla duktig!!
vi har gått många träningspromenader på senaste med en kvinna som har två hundar, nu ska vi  gå några gånger till och går det lika bra som idag så ska hon ta med sin kompis schäfer så att det blir lite nytt för foxy.
men idag e vi glad!!!

RSS 2.0