jo jag lever

och fyllt tant hehe
tog vaccinedt igår med, grina efteråt hatar sprutor!!
nu ska jag laga mat städa lite sen åka o jobba

bye bye

jobba

All Wee Need Is Love Money

dom ringde o frågad om jag kunde jobba nu 15.00 till imon 8.30 och det e klart jag sa ja eftersom våran ekonomi e ganska rasslig just nu hehe
så vi hörs imon gott folk!!


snart mat

nu har jag gjort lite vardasbestyr o ska snart fortsätta med det.
ska försöka få lite ordning i hemmet idag tänkte jag så jag kommer nog springa fram o tebax till datan hela em och kvällen hehe


har så dååålig humor ibland!!

det finns ett ställe en bit bort som heter skogen och ett som heter trädet, så varje gång vi åker förbi så måste jag säga högt:
''HAHA tänk att bo här! Vart bor du? -I skogen! hahaha''

jag har fan den sämsta humorn ibland haha


vi ska åka flygplan

till Turkiet! hihia visserligen är det i augusti nästa år men va fan hehe
det blir jag och jerry, mamma, jesper, nick och malin och om vi har tur även tim och bettan. oohh längtar läntar nu har man  nåt att se frammemot verkligen sommar o sol hehe

men så när jag satt överglad i sängen igår och längtade efter resan så sköljde bikini-paniken över mej.. jag ser ju ut som det blekaste troll någonsin nu för tiden =P


ett litet uppehåll i bloggskrivandet

har det varit.
inte hänt mycket dom här dagarna.
imon ska jag ra svinis-vaccinet hoppas man inte blir sjuk bara hehe


jag o foxy


Nu har dom åkt hem

Jag och brorsan har suttit o spelat guitarr hero och mamma har fixat i köket här (ovanligt haha).. Nä men det har varit väldigt trevligt att ha dom här!! Saknat dom jätte mycket!
Kollade på en jätte dålig film igår, var en dokumentär om en snubbe från ångermanland som sa att han blev 'besatt' av en egyptisk köpman från kairo hehe inte det bästa jag sett om man säger så.

Jag har fått en massa presenter jag fyller ju f*n år snart haha. Väskor, örhängen och skor, linnen och parfym =)

parfymen som jag fick -luktar hur gott som helst!! Typiskt 'min lukt'


MAMMA KOMMER =)

Nu är mamma och Jesper på väg, ska bli så himla roligt! Saknar dom så! Synd att inte resten av familjen kom med åxå men det får bli en annan gång. Shit måste sätta riktig fart att städa nu!!!
See You later!!


Skön promenad

Hundarna blev överlyckliga att få komma till margreteholm idag och gå i skogen, fick med oss jerrys pappa med. haha ska visa den roligaste bilden ikväll. nu ska vi slappa lite och jerry ska fixa lite saker innan jag ska köra honom till länghem.

Ny bättre dag!!

idag mår jag super! Jerry var en räddande ängel igår och kom hem med min medicin som jag inte haft hemma nåra dagar så på kvällen så var det mesta illamående över men satans huvudvärk efter att allt hade släppt hehe

Solen skiner här =) vi ska snart ut i snön med hundarna.

idag vill jag inte vara jag

allt känns värdelöst idag

kallt om näsan

har man inte eldat på hela dagen här hemma vilket vi inte gjort eftersom vi kom upp sent och åkte efter ett tag bara så.

Jerrys pappa var hundvakt så åkte vi till Jimmy och Lotta, var väldigt trevligt och god mat som vanligt. Satt och sjöng med Kerstin och efter ett tag så säger hon 'nä, du kan inte' och bläddrar vidare. Haha kan man få en ärligare kommentar om sin sångröst eller?

Vi fick även se nya pälstillskottet familjen hade inskaffat. Så himla söt och hoppas det ordnar sej med skyggheten eftersom!


Lilla Nils


nu får det vara nog!

den här veckan har vi inte kommit upp förrän 11 på dagarna, måste ställa om mej missar ju hela dagarna när man bor så här! Tidigt ikväll!
Trött på att alla jobb redan e tillsatta och har fortfarande ont i kroppen. Min medecin e slut så mår fysiskt illa med, men jerry ska försöka jobba idag så vi kan hämta ut mer till mej imon.

nä fy vilken pessimist jag e nu känner jag

over and out


söker jobb

ge mej ett nu!!!! vad som helst förutom mitt gamla hehe
det dyker nog upp nåt snart kan ju inte fortgå så här i evigheter hehe

annars så är det bra förutom smärtan i höften o händerna. hatar denna årstid!!!

näpp nu ska jag nörda på fb :P och söka fler jobb

snöslask

Idag har Jerry fått sin mun förstörd hahaha stackarn kan knappt prata, vad e tandläkare bra för? hahahaha

tråkig dag känns det som. längtar till helgen när mamma och brorsan kommer. och vet ni att om jag har tur kanske min älsklings micha kommer i december =D jag håller tummarna!!

Australia

En film som faktiskt hade det mesta. Det var mest en drama men hade även lite komedi och lite action.

Nicole Kidman är ju en stjärna det är ju bara så!

Grinade på slutet som bara den (jag har ju blivit en snyftare efter jag blev ren), skrattade så jag höll på att trilla ur soffan åt en scen med kängurun i början av filmen och har fortsatt skrattat åt det idag.
Pojken i filmen är så söt och man vill adoptera honom på stört. Vackra hästar och en bra historia. Helt klart värd att se!


Smala Sussie

En underbar film! Historien är ju sorglig men alla galna karaktärer gör den så himla rolig.
Polisen som är totalt missnöjd med sitt liv, vars fru ligger med byns mest blåsta pundare vilket i sin tur är en av dom man får se mest och därmed inför en massa skrattattacker. Stackars broden som får reda på en massa saker om sin kära lillasyster som jobbar med krabbfrun.
Sussies tragiska historia får en massa andra saker att komma upp till dagens yta som svetsas samman allihopa.

Det här kommer ju bli en riktig klassiker (om den inte är det redan?) som måste ses minst en gång!!


dagens långis avklarad

fast jag hade verkligen ingen lust att gå ut idag alls, men Jerry skulle till sin pappa så¨vi packade in hundarna i bilen så tog jag en promenad här på Margreteholm. Vi fick med oss goa Sonny med. Men jakt i skogen så blev inget lös springande.
Nu sitter jag på Calles data och väntar på att dom ska komma hem från tippen. Nördar på farmville naturligtvist hehe

så nu har dagen gått med

jag och hundarna skulle ta en långis, men icke sa nicke. Blev en vända till någons gårdsdörr, gaahh irriterad på att inte hitta bra promenad-vägar att gå på här runt!! Men hundarna var inte sura för det för istället blev det träning och varsit ängsspår.
Foxy har aldrig gått ängsspår så förväntade mej inte så säkert nosande, men hon överraskade mej verkligen med att gå mycket rakare än jag nånsin trott hon skulle klara av första gången!! Hon är så superduktig!!
Kompis var däremot mycket mer sicksackande men hitta alla pinnar som vanligt.

Ätit piroger och nu är det kladdkaka i ugnen och film på datan snart med hjärtat mitt som står i planeringen.

om eran kaffebryggare har gått sönder

-eller om eran pojkvän har kortslutit bryggarn!

Så kan man göra som vi gör:



en vattenkokare, kaffet, en mugg och sildelen från bryggaren.

jag vet men orkade inte ändra på bilden hahaha megalat

Det där är en av mina bästa muggar eftersom jag fick den av Tim, min lillebror som jag älskar fast han inte tror det!

ONT!

Äntligen är man hemma trött, slut i huvvet och fruktansvärt ont i benen/skelettet eller hur man nu ska förklara det. Strålande ondhet innuti. Måste kolla upp det en gång till, även fast dom inte hittade nå konstigt förutom inflammation i kroppen, men det kommer ju år efter år, måste ju vara nå allvarligt fel. Nu när jag har ny hälsocentral borde man kanske gå o kolla igen.

Iaf var dagen rätt roligt att kolla på lagligt våld -det är ju det det är i stort sett- men missade ju naturligtvist när Amme skulle tävla för att man måste ju hem till hundarna, men Jerry filmade in det så fick se det på så sett. Tråkigt att han fick möta en 45 - årig SM-vinnare så var ju inte så jämnt. Men Amme gjorde sitt bästa och var duktig iaf, även om den andra killen inte missade ett enda slag eller spark som han satsade.
Jag trodde ju att folk skulle skrika och näsor skulle knäckas så blodet sprutade men så var det ju absolut inte!!! haha.. Allt var ju mycket samordnat och många duktiga coacher! Ni som inte vet så är det thai-boxning jag talar om hehe

Foxy kan faktiskt sitta!!!


Hemma igen

Vi åkte en snabbis till Lisa och Johan. Simon dansade för fulla muggar älskar den söta ungen!! Och kan man bli mer bebis-sjuk när man får gå runt med lilla Alva? Sådan underbar liten krabat!!
Ska försöka lista ut nu hur man får ut ett video-klipp i bloggen hehe..
Vi har nu gardiner i köket -weeee!!!! -fast bara i ett fönster hahaha. Håller tummarna på att mamma hittar en gardin-stång tills hon kommer upp, vi har antagligen löst problemet med stänger till vardasrummet, vi ska (eller rättare sagt Jerry ska) kolla på det imon.
Nu ska jag datanörda ett tag sen läsa lite i min nya S. King-bok jag fick hem för nån dag sen, samlingen utökas! Borde ha runt en 20st nu! Finns ingen bättre författare enligt min mening.

Imon ska vi upp i tid och åka till Skövde. Amme har thai-boxnings-match vi ska se. Jag kommer ha kameran i högsta hugget naturligtvist!

fattar inte

varför killar ska skruva åt allt det hårdaste som går. bröt en nagel i duschen  för jerry tyckte att vridkranarna aldrig ska gå o få upp utan tång. plus att varmvattnet tog slut så... fyyyy

sen morron

God seeen morron!

Här har vi inte ens kommit in i duschen än, men ska snart sätta fart. Hundarna har iaf varit ut för en timme sen och Foxy har hunnit suttit och morrat på bron medans jag tog morronciggen med kaffe. Blir nog en bra dag det här! =)

Nu vet man att sommaren är långt förbi!


Up In Smoke Tour

Vad ska jag säga satt nyss och kollade på 'up in smoket tour'- dvd:n -asbra

Massa bra artister var med, mycket bra låtar roligt att ha så många på samma scen!

Dr Dre har perfekta texter, Eminem är så skön med sina sjuka texter, Snoop med sin stela men ändå totalt avslappnande stil -kan man annat än älska den mannen? Nate Dog, Xibit, West Side Connection och D12 mumma!!!!

Hade varit körsbäret på grädden att få gå på en sådan konsert som dom hade då 2001.

jag ser det snöar

inga stora flingor men det snöar här iaf, och snö på backen. Kompis brydde sej inte så mycket, Foxy blev glad och katten blev sur haha


Natten nalkas

Både jag och Jerry har känt oss yra, illamående och spyfärdiga under kvällen. Då kom jag på varför jag kände mej så iaf .inte tagit min medicin under två dagar.. tog två nu är det över. Så gott som iaf.

sådärrrr

jahapp hundarna trötta, gjorde mat och diskade och var och hämtade posten från margreteholm. Gulliga mamma hade skickat en massa cigaretter, Kommer spara åtskilliga kronor!!!
Var till posten och sa att jag tyckte det var konstigt att dom inte delade ut våran post till adressen som står på paketet (och brevet Jerry fick igår), men dom skulle hädanefter ge oss våra brev som e adresserade hit till brevlådan här hehe..

nu bor vi där vi bor

även i folkbokföringen som vi var in till jönköping och fixade imorse.

vad händer idag då gott folk? här blir det först lite facebook-nördande, jobbletande och sen långpromenad bland de små snöflingorna som singlar ner utanför

natti natti

Maten blev jätte god! Han hade gjort sallad och egen receptad broccoli-gratäng. Vikket lyx!!! Även om gratängen var mer som soppa *ler smått åt sin guldgruva* världens bästa pojkvän har jag!!

Baby kände sej smått dålig efter middan så var det min tur att ta hand om honom, varmchoklad och film.

nu ska jag sova, hjärtat ligger redan och väntar på mej. Ska bara ut med hundarna först och ta en god natt cigg.

Slipper göra mat idag

Har krattat hela gården helt slu, vill bara göra ingenting!!!! Så kommer hjärtat ut och säger att han gärna gör maten idag, så nu har han vart till affären och håller på för fullt i köket med stängd dörr. Spännande! Jätte hungrig! Själv så ska jag hoppa in i duschen.


HAHAHAHAHA!!! Nu kom han ut och fråga vart vi hade vitlöks-pressen Hahahaha Där märker man hur ofta han gör mat då vi aldrig haft en vitlökspress!!!! HAHAHAAHAHA

jag e en nörd

sitter o nördar på facebook, helt fast i mafia wars (skitglad att jag kommit till moscow) och farmville.. varför blir jag så fast i allt jag spelar?


rosa ko som gör jordgubbsmjölk i farmville


Fisk på g

ska snart sätta in det i ugnen.. Brödet blev jätte bra iaf, och har två gardin-stänger här hemma nu som ska upp när Jerry kommer hem. Vart in till byn och växlat och ska snart göra ett fint litet brev till mamma. Funderar på att skriva klart mitt vykort till Hellan som har blivit liggandes här hehe..


haha hon är så hilma rolig


bakar bröd

köpte nånting somn hette 'brödkryddor' med anis och fänkål så nu ska vi se hur det blir. Vi ska ge lite till grannen med eftersom han gett oss både likör och vin och häromkvällen så kom han ut med världens godaste tårt-bit han hade bakat, försökte lista ut vad det var i den men kunde verkligen inte. Hur god som helst!!! som köpt.
Katten kom imorse över ängarna, kom in och åt och sen ut igen iaf.

snart sova

men vart är katten? fortfarande på råttjakt måntro? alltid nervig när man inte sett'na på hela dan...


Idag ska jag tvinga Jerry

efter att jag hämtat jerry idag så ska jag tvinga honom att hjälpa mej att leta efter våra gardin-stänger. Står inte uuuuut!!!!!
Golven e tagna och det e varmt här inne, inte sett katten sen imorse, men hon jagar välla råttor.

Så vann AIK guldet med, jag hade hoppats på göteborg men AIK är ju bra, så inte särskilt förvånad



Det var sån fin höstdag igår, idag grått o blåsigt


vårt lilla hem

nu sitter jag o ska ta en kopp kaffe efter att kommit hem igen. Har skjutsat jerry till dannike och ska hämta han ikväll igen. Hungrig med men orka göra mat..

så här ser vårat lilla torp ut (ni ser vart jag har krattat antar jag hehe)


RSS 2.0