Timmar

Just nu e jag på timmar, in till jobbet halv fem igen. Händer inte så mycket när man jobbar helgen, man är ju på jobbet dygnet runt känns det som =P Eller jo det händer ju en massa här på jobbet men inget jag kan dela med mej av.

Annars går jag runt och dagdrömmer om en viss sak, men mer om det senare om det nu blir så hihi

Saknar hundarna när man e borta så här, saknar Jerry med mitt hjärta som alltid finns där för mej <3 Känner mej otroligt lycklig som har fått denna lilla familj och den vardagen vi har, att man kunde ha det så här bra det hade jag inte ens kunnat drömma om för några år sedan.

Tatueringen är nu läkt iaf, nu får vi se efter nyår när vår vän har tid att göra klart den. Hoppas det blir snart =) Jag är så otroligt nöjd med den redan!

Ha en bra dag allihop! Solen skiner för fullt utanför här man blir alltid gladare när det är solsken.


Gammal bil på mej och Foxy, hon är ju bredare över bringan nu =)


Sömn och trötthet

Nu har jag rast, en halvtimme till. Vart iväg och tankat bilen så nu ska jag nörda resten av rasten tänkte jag. Halv 10 är det hemkörning och hit igen imon klockan 7. Men mysig dag har det varit hittills iaf =) Kom en halvtimme för tidigt också, vaknade med ett ryck och trodde jag försovit mej då jag har drömt om detta hela natten. Haha, blev lite förvånad när jag kom hit men bara en halvtimme förtidigt så ingen fara skedd haha
Supertrött efter en halv natt på akuten med en kompis som antagligen hade fått hjärnskakning. Akuten en fredag-kväll/natt är ju iof inget att rekomendera men det vet la dom flesta hehe..
Nej blir tidig kväll idag! Jerry hade fått sova inatt med, stackars karl hade legat i förrgår natt och hört nå irriterande ljud, hade låtit som en gnällig dörr ''och sen fattade jag att det var ju du som gnisslade tänder'' hahaha. Han hade blitt så trött så han hade tryckt in fingrarna i mun på mej och försökt bända upp munnen dock vaknade jag under denna process och undrade vad han höll på med *asg*
Var riktigt länge sen jag gnisslade tänder så, vet att jag gjorde det när jag bodde hemma men sen slutade det och Jerry hade ju inte hört det förut så.
Saknar mina grisar hemma! Idag ska jag ta upp Ilskan och mysa med han, i förrgår tog jag upp han och han låg faktiskt avslappnad i knäet på ma i en timme!! De ni! =)

Rast

Ja, tänk att man nördar på rasten tillome hehe.. Jobbar bara till kvart över ett idag, känns nästan onödigt med rast då. Kolsvart imorse när man åkte hemmifrån, känns som man kliver upp mitt i natta.

Jag och hundarna var inne och hälsade på Smarre igår medans brorsan hade arbetsintervju. Vi får hålla tummarna för honom på måndag.

Idag blir det inge kul alls hemma tror jag, behöver storstädas, bakas, tvättas och ta fram ljusstakarna som ännu inte e uppe. Och klart ska hundarna få sin långis med.

Nä nu ska jag fortsätta på boken jag har börjat läst här på rasterna; ''Flickan som inte fick finnas'' av Ethel G. Ericsson. En sann och hemsk historia.

Kanske hörs sen!

Krama


Jobbat idag

Gaahh försov mej idag ganska rejält till jobbet, men som tur var så hann vi med allt iaf och lite till. Dagen började med lite sorg men sen blev den lika bra som alltid på jobbet =)
Ja helgen har det inte hänt så mycket ändå, Jerry har haft sin bror här en natt och badade badtunna o satt i bastu. Det har han gjort (Jerry alltså) sen den kom, och nu e han sjuk. Klart man blir det om man badar och bastar ute i flera dagar i sträck.
Haha Kompis ligger och viftar på svansen så mycket i sömnen så att jag trodde det var nån som knackade på dörren haha..
I måndas så skulle jag o Foxy ta en promenad i stan medans vi väntade på brorsan och fick sällskap av Smarre. Halva tisdagen var jag och Kompis inne i stan hos Smarre och hade tjejsnack hihi
Två bilder från april i år ;

Vitt och vitt

Det snöar igen, vad har hänt med vädret egentligen?
Foxys skendräktighet har börjat komma till sitt slut som skönt är. Just nu ligger hon o polarn i soffan och drömmer. Oh, igår skulle ni sett dom i närmare en timme (tills Jerry fick nog haha) så nojsade och småbusade dom i sängen. Kompis är en riktig liten fjäskapa! haha
Var hem till Natha o Jorma, sötisar.
Grattis till våran kompis Johnny som just tagit körkort!
Idag blir det skotta, hundar, städa och plugga... tröööök...
Lite mysigt utanför vårt hus e det iaf =)

RSS 2.0