Julekatter i granen

lite tomt här hemma just nu. Jerry tog löptiken ner till sin pappa en vecka, jag och Kompis är kvar i Gävle och jag hade planerat mycket roligt som vi skulle ut på . men icke sa nicke och Kompis skar av en bit av sin trampdyna.
'Med andra ord' var ett roligt spel som Arja och Jona hade, glögg och spel på fredan. Tess var in i lördas så det blev hamburgare och prat-kväll. Igår var jag och Kompis över till Maggan och drack te, efter att jag kom hem från köpis.
Haha roligaste jag sett på länge är en naken pöjkvän på alla fyra som jagar julgranskatter under soffan mitt i natten *asg*. Vi har Supernatural race här hemma annars.
Nepp nu blir det ner i tvättstugan igen, vart uppe sen kvart i sju och massor kvar att tvätta fortfarande fattar inte hur det e möjligt men men..
Bye bye

Hate the weather

Var på jobbintervju idag, gick bra bara hålla tummarna nu att det dyker upp nån chans på det! =)
Full fart här hemma Foxy löper vilket Kompis tycker är roligt..... Men Jerry ska ta med henne till sin pappa i veckan så får Kompis lugn och ro och Foxy får vara lite på landet.
Sa jag att lägenheten är uppsagd nu? Ja, det kanske jag gjorde. Bara att börja packa snart =P Ser verkligen frammemot att flytta, och dessutom med min babe! Kan det bli bättre ? =)
Jag var med mamma, Malin och Carina på köpis i lördas, Carina kan ju det där med bh:storlekar riktigt så hon fick hjälpa mej att testa ut en, och jag hade visst inte den storleken jag trodde! Jag brukar ha 80B, det trodde jag var min storlek, men jag har visst 75D!! Oj tänkte jag när vi testade ut, men gud vad bra den sitter!!
Kollade på Desperate Houswifes härom kvällen, det senaste som var ute att ladda hem, och gud vad upprörd jag var efteråt haha, vad man kan leva sej in i saker, Jerry fattade ingenting när jag kom in i köket till honom och förklarade att så kunde ju inte den personen i pogrammet göra osv, haha..
Inte gjort mycet i helgen, Jerry hade sina kompisar här fredag och lördag och jag har tränat, vart ute me hundarna och suttit vid datan typ.
Gud vilken underbar pojkvän jag har by the way, igår så skulle han ta morronpromenaden medans jag skulle fixa frukost och då träffade han två kompisar och drog ut till skogen med hundarna, aldrig haft någon som har velat vart ute på långpromenad med hundarna förut utan att man tjatar. Riktigt skönt!
Puss och Kram på er!


jolu..

så att idag ska jag hämta ut mitt fjärde nya bankomat kort för i år.. nästan lite pinsamt att kunna tappa bort det så här många ggr utan att behöva punda =S i lördas hade jag lite tjejfest här hemma så ute på krogen var Florinda as-packad eftersom hon inte är van att dricka nu för tiden och blir normalt full på två öl så ja.. bankomatkortet kom iaf inte med hem igen hehe..
Men jag hade dock väldigt trevligt, tack tjejer!! Lite pinsamt att dom två jag kände igen det var två stycken som jag hade som personal på hemsta-hemmet hahaha
Jag och Jerry käkade pannkakor till lunch idag, så trökigt att stå o steka men blir ju gott iaf =)
julfint har vi hemma här nu med, adventljusstakar och glitter hehe..
Hundarna får ju int vara i köket medans vi äter eftersom dom tigger och det funkar jätte bra men vill visa hur det brukar se ut i dörröppningen hehe


RSS 2.0