hej då data hej jerry

jerry kom inatt ocbh skulle överraska mej att komma tidigare. jag vaknar utav att hundarna skäller och vandrar upp på golvet som knastrar värre än en leråker och öppnar med mina väl ickeåtsittande kläder som jag somnade i svettig och flottig och inte alls fixad som jag ville vara när han kom... jerry trodde att jag blev sur att han kom fast jag var ju mest sur över att jag inte tog det där jävla badet som jag hade tänkt innan jag la mej, men gick o borstade  tänderna sen låg jag o jerry och pratade hela natten. Han hade haft det bra uppe i norge och dom hade blivit jätte bra bemött gällande målandet.
mest lycklig var nog foxy när husse kom hem, hon har ju vart lite konstig dom sista dagarna (jag e säker på att det e för att hon saknade jerry, och det skulle ni nog också vara om ni såg dom två ihop) så inatt har hon legat och snarkat som en gris! antagligen kunde hon slappna av helt hehe..
nu försvinner datan ett tag men vi är på g att fixa nytt! så inom inte allt för lång tid så har vi nog inet ska ni se =D

puss o kram på er my friends!


Foxy i sitt esse hehe

tråkdag

hatar att städa det e så tråkigt, men idag är det en riktigt städdag, efter allt e gjort e det florinda-tid. måste ju fixa ögonbryn, naglarna och lägga ansiktsmask. måste vara fin tills min underbara kommer hem ju =)
spöregnar ute och trök på tv:n iaf så gör inte så mycket att ha en sån dag.
jag e sugen på pizza... har ju iof bara käkat lite godis, men det får bli nudlar hehe..

see ya

ny kärlek

jerry får ursäkta men jag har en ny kärlek , Ben & Jerry's Cookie Dough



allt blir ett

vad du än gör eller inte gör så så går allt ut på plus minus noll. tänk efter fucking jävla enkel karma! så enkelt är livet, men människan komplicerar till tillvaron så in i det sista så det blir svårt. bästa sättet att samspråka med en annan människa är att inte säga nånting alls, Enkelheten i att inte prata med varandra säger så mycket, inte att man ska vara otrevlig mot varandra absolut inte! Men kommunikation utan ord är det mest energisparande och givande samtalet med en människa du kan ha..



Yes I know men serien e bra och bilden var snygg hehe

det spökar här hemma

sitter i vardasrummet och pratar med jerry i telefon så hör jag hur nåt stort dunsar till och ser det här när jag kollar ut i hallen:



är det ens möjligt att kattställningen som knappt jerry o hans pappa orkar bära bara kan ramla? och ställa sej på dammsugan? den står i vanliga fall tryckt mot väggen eftersom kattmaten e på den..
(ursäkta röran, men höll på att städade)
vad tror ni? behöver jag säga att jag blev skiträdda!

tacka vet jag vänner!

igår  var jag till johan o lisa en sväng. var roligt att träffa dom, synd att inte magen verkar vilja komma ut bara =)
fick prata av mej lite och det kändes skönt, behövdes med alla tankar o funderingar man har i huvudet. så glad att dessa människor kommit in i mitt liv.

saknar jerry som bara den, hehe.. trodde inte jag skulle sitta o tråna efter hans hemkomst bara efter två dar, men men =P



Min finaste Jerry

märgben

foxy är inte en hund som snor saker, men idag när jalg lagt in kassarna från affären på köksstolen och gått en snabbis på toan så stor hon med en av märgbensförpackningarna och håller på för fullt att slita bort plasten för att få tag i ett. hahaha tillfället gör tjuven!

ensammen

länge sen sist men jag lever och har nu inet i en hel vecka!! =) weee!
Tack jerrys pappa för att jag får låna datan och för att du lagade antennsladden innan ni drog!!

här spöregnar det, glad att jag gick långisen med hundarna förut idag när det bara regnade vanligt, fast det mullrade och small precis ovanför huvudet på oss på vägen hem så tillome jag som inte brukar vara rädd för det fick lite ont i magen!

fästingarna tar iaf ingen paus oavsett om det regnar eller gassar sol så man håller på att ramlar ihop. hittade tillomed en vid mitt öga efter jag hade gått igenom o plockat alla jag hittade på hundarna. så himla vidriga!

jag e ledig i en hel vecka här hemma då åkte jerry med far till norge och jobbar, lika bra det för pengar behövs ju nu när vi betalar alla skulder vi har.

imon e det löning! wee ska handla mat och djurmat hehe, men blir ingen storhandling av mina pengar för blev en tusenlapp kvar efter alla räkningar och sånt hehe, tur att jerry åxå jobbar!

Sonny jagar för fullt här, men så roligt e det inte när man hittar döda mullvadar utanför dörren varje dag!



En orm på gräsmattan som jag, mamma o jesper höll på att gå på hehe

Helloooooo.....

Det är asvarmt och kvavt. Jag ska hem och spela simpson spelet Lillemor skickade -askul! =)

Askult var det åxå när mamma, kineser, Micha med son och Nick och Malin kom ner förra veckan och hälsade på ! Fan vad jag har saknat er!

Och så fick jag världens gulligaste paket av världens bästa Micha!! Tack babe! Jag har en surprise till dej med ;)

Jobbar enda till december gör jag med! weee.. money!

Hade velat vart hos Arja på tantpartaj men men jobbade då, smällar man får ta, men syns innan sommaren e slut iaf!

Nu ska jag hem till mina älskade hundar som inte tål den här värmen, ligger bara o flåsar så man får vänta till långis på kvällen eller tidigt på morronen.

Älskar er!


Hästen brevid oss



RSS 2.0