idag är det fint väder =)

Jerry jobbar, jag har uppdaterat hundarnas blogg lite och snart är maten klar. tvättar och ska sen städa efter man vart ut med hundarna så dom får rusa av sej.

jag mår bra men känner lite press att man måste ut i solen, men det blir ju snart.

såg en cool grej i Jonnas blogg igår, ett fryst skalat ägg såg ut som en potatis hehe. aldrig tänkt på att ens funderat på om det skulle gå. Nu är frågan denna: Vad mer kan man skala när det är fryst som inte går annars? Kommer inte på nånting, någon annan som har nå förslag?

Ha det så bra idag!


Sonny ligger på en av sina favoritplatser hehe

free days

regn regn regn... och jag som e ledig efter en hårt arbetande vecka!! så typiskt hehe,men kanske skulle bli bättre imon bara hålla the tums!

just nu så e vi hos johan och elisabeth, simon har visat sin nya kamera och att han kan spela gitarr. duktig den lilla killen =) killarna håller på och byter nå broms-grejj på våran bil så man vågar köra med den utan att den låter som man håller på att ta död på den varje gång man trampar på bromsen.

min lillebror Nick har tagit studenten så glad för hans skull =D däremot tycker jag det är jätte tråkigt att jag inte kunde vara där och se honom kastats ut och gratta honom personligen.


Lilla Simon

sjuk...

igår var jag supersjuk, massa sol och sen bad på det kanske inte var det bästa men nu e jag igång igen. ska snart hem och fixa till köttet vi har i kylen och steka lite potatis

Sonny åt en fågel igår och idag så kom katten med en liten mus som hon sen åt upp. stackars små djur båda levde innan dom blev uppätna, men man kan ju inte säga åt en katt att inte jaga liksom när vi släpper ut dom för att dom ska få det...

nu har jag vart duktig och röstat med.

hej svejs!

RSS 2.0