The Boondock Saints

En av de bättre filmerna som håller fortfarande!
Bara älskar deras irländska, deras coolhet genom filmen, homo-polisen som säger homo-ord och dansar loss till sin klassiska musik i hörlurarna, deras trohet och scenerna när polisen går brevid och berättar händelserna under tiden dom utför det.
Såg den här filmen för många år sedan och fortfarande lika bra!!
Skrattar fortfarande lika rått (jag känner mej som en hemsk människa när jag skriver detta) när katten råkar skjutas in i väggen och frågan som blir är ''är den död?'' hahaha


Till dom vi saknar

Nu står ljusen tända utanför till dom vi saknar.
Ett ljus till pappa, ett ljus till Jerrys kompis som gick bort för tidigt förra året och ett som vi tände tillsammans tilla alla dom andra som gått bort från våra liv.


Mörker har fallit

Mot för när man bor inne i stan så är det verkligen mörkt ute när solen går ner. Förstår bönder eller lantbor överhuvudtaget som går o lägger sej tidigt och är uppe i ottan för det finns inte så mycket att göra ute på landet eller i skogen efter skymning.
Iaf så har jag krattat och krattat och krattat, fattar inte att det kan vara så mycket löv!!! hehe
Skulle visat lite bilder från dagen men det ville inte kamera-batteriet så får bli senare. Det får bli en bild som togs för några dagar sen, Jerry ställde upp Kompis åt mej så jag kunde ta, haha han är för söt min sambo!


Jag fick den!!!!!

Ibland kanske det hjälper att klaga =P Idag fick jag solen för en gångs skull känns det som, underbart!!

Promenad och the rest of the lövkrattning blire idag =D

The passion of the christ

Ja, jag och Jerry ser väldigt mycket film sen så sitter jag och terror-messar min stackars mamma om hur dom var osv. Så istället för att göra det så kan jag ju skriva om det här =P

Iaf filmen vi såg idag är ju gammal och dom flesta filmerna vi ser är ju äldre eller ligger på hyres-toppen.
Idag såg vi en film som Jerry köpte för någon dag sen för att jag inte sett den.

Ett ord som skulle beskriva filmen är : FÖRFÄRLIG! Inte för att den var dålig, den var hemsk bra!! Men herregud vilken hemsk film, jag fick sitta med huvudet bortvänt flera gånger för jag klarade inte av att se vissa scener. Väldigt bra gjord med tanke på allt 'Jesus' sa i filmen ska han ju ha sagt på riktigt med, iaf vad det står skrivet i bibeln. Verkligen gjort filmen helt baserad på bibeln och inga påhitt verkade det som. Effekterna var super, älskade scenen när droppen faller från himlen -assnyggt gjort!
Kändes inte alls som att den var så lång som 2 ½ timme! Tvärtom så kändes den väldigt kort.
Nä, här har Mel Gibson lyckats!


Slut i armarna

Jag det tog en 40min bara att gå runt, då vet man det blir ganska lagomma morronpromenader för dom.
Krattat som satan på gården, det har nog inte blivit krattat här utanför det här året inte. Halva gården kvar typ ska ta det imon. Som paus i krattandet (innan det hann bli mörkt då) så fick jag komma in och göra mat till min stackars hungriga man, haha han skulle fan svälta utan mej hehe.. Tomatbiffar och potatis fick han nöja sej med enkelt.

Ni som har undrat hur min/våran bil ser ut får se den hel här nere =)



Vad tycker ni om våran skönhet då?


snart dax för dagens långis

Vart har solen tagit vägen? Jag behöver sool!! Min lilla nöthjärna trånar efter några få solskens-strålar. Snart så får jag iaf en fin dos av frisk luft. Tänkte vi skulle ta den ogådda vägen runt hagen här utanför. Asså det är inte bara runt en hage men i stort sett, tippar på att den tar en trekvart, på sin höjd en timme.



Här fick vi en fem minuters sol för nån dag sen


Att sjunga i bilen

Att sjunga i bilen är ett helt underbart sätt att få ut känslor! Det är jag helt säker på! Har slagit mej flera ggr vilken terapi det är att bara sätta på en favvo-skiva, skruva upp så högt det går utan att spräcka trumhinnorna (observera att detta ej går med hundar i bilen) och sjung högt ut/skrik allt du kan. Om du inte kan texten så hitta på något som du tycker skulle kunna passa in.
Detta gjorde jag idag den korta bit jag körde utan hundar i bilen och vips så är man som en ny människa, känner sej starkare och oövervinnlig.

Varning!!! Sätt ej på musik som gör dej ledsen och gråtig då blir det motsatt effekt!!!

Ensammen hemma

Jag och hundarbna lämnade av Jerry hos sin bror imorse så att han kunde jobba och jag kunde vara hemma o städa lite och få ut våra mattor. jag hoppas för våran ekonomi att han stannar kvar över natten men så lät det inte att han ville göra.. men hoppas han tänker över det även om det blir tråkigt här hemma utan han.
fick sällskap av micha på vägen hem, asså genom mobilen, men det förstod ni ju iof säkert så hade nog inte behövt skrivit ut det hehe..
Är det nån som kan skicka hit några korta gardinstänger? har inga och det känns inte hemtrevligt utan det hehe, det finns ingen gardinstång i hela huset och mina som jag hade i gävle e visst helt spårlöst försvunna...


Ser ni hur stor plats våra små hjärtan har nu? =)


Snart soooovzzz

Imon ska vi upp tidigt så snart blir det hopp i sängen! Just kollat klart på 'änglar och demoner' vilket var under mina förväntningar... tyvärr, 'da vincikoden' e  ju super!
trött men man e ju fast vid småspelen på facebook hahaha alltid nått spel som jag sitter vid =P Arja vet nog vad jag menar hehe..
Älskar er alla!

Nedrans svin problem

Ska man eller ska man inte? Typ alla vet välla vad jag syftar på! Svininfluenca vaccinet. Jag vet med nästan säkerhet att jag inte kommer ta vaccinet men en liten del av mej säger att jag ska göra det. Men jag är ju oftast frisk har bra imunförsvar etc. men det är ju inte heller en  anledning till att inte ta det. Pest eller kolera-problem känns det som just nu hehe..
Tar man det så får man välla alla biverkningar som finns, men tar man det inte kommer jag välla ligga i svinis i sängen om nån månad och förbanna den dag jag bestämde mej att inte ta det!!
Jag vet att typ hela min familj vill ta det, men ni andra då? Vad kommer ni göra?
Dessutom är jag inte så insatt i det hela som man kanske? borde vara...


god förmiddag!

Idag ska vi försöka hyra 'änglar och demoner' om inte alla ex e uthyrda. En lugn dag hemma förutom hundarna som ska ha sin avrusning under dagen.
Kompis har världens problem just nu, nu får dom upp portionerad matranson och Kompis åt inte upp all mat -men det finns nån som gärna skulle göra det! Och hon försöker smita under borden och siiter och väntar tills Kompis har gett upp och går ut i vardasrummet innan hon försöker igen. Katten är just nu ett pain in the ass moment! menar Kompis som kollar på oss vädjande om hjälp hahaha


HELL

Hundarna gnager ljudligt på sina stora ben dom nyss fått, Jerry håller på o gör eld i kaminen och sen ska spela sitt nya fotbolls spel och jag då? sitter jag bara på mitt feta arsel o gör ingenting? Sanningen är faktiskt så att ja det gör jag just nu hehe. och det e jag värd just nu efter dagerns slit o släng. vi har bara varit hemma snabbisar och nu kom vi hem för mindre än en timme sen och nu ska vi ta en varsin kall öl och bara njuta av att vara hemma!!
Köpte några nya öl, köper alltid sånna jag inte druckit förut för att testa hehe. Nya ölen just nu som ska smakas av är 'hell'


Nytt foder

Nu ska Foxy få börja äta ett nytt foder som är för dom med känslig hudtyp får se om hennes dampkliande blir bättre eller om vi måste in o göra allergi-tester hos vetten som kostar multum!
Kompis fick testa ett nytt märke fast fortfarande ett energi-foder

 

Hundarnas nya foder


Kväller

Vi har fått lite granna gjort idag iaf. =) Mitt badrumsskåp som Jerry köpte till mej är nu helt fullt hehe, så försvann en hel kartong som jag bara hade hygienartiklar o liknande i hehe

Käkade kyckling och ris idag med nybakt bröd .asgott! Jerrys pappa kom över på middag med.

Läggdax tidigt idag eftersom vi ska vara i Ulricehamn halv 9 med bilen och få våra icke-fungerande dimlampor fixade.
Så e det ju löning imon med så då ska det mat-handlas och lite mer hehe.

Ja, jag väntar bara på att det ska bli lite sol så jag kan knäppa kort på torpet så att ni får se det!! Men det blir kort utlagda så fort jag har knäppt dom! =)

God natt på er gott folk!

Nu ska jag iaf synas lite granna

med rosa bandets reflex =)


Home sweet home!

skönt att vara hemma efter en lång dag.

Skjutsade Jonna till tåget imorse, efter det bar det av till skogen med promenad och spår, så testade jag köra lite mini-sök med Kompis, han tyckte det var as-kul så det ska jag läsa och fråga mer om av hundfolket så köra lite mer på det. Foxy skulle åxå tycka det var as-kul men måste lära henne att komma in med sakerna till mej först.
Hem till Jerry, han och Johan gjorde ätbart, satt ett tag sen iväg lämna Jerry hos Jimmy och skjutsa hem Johan, snikade åt mej en stund med Lisa innan jag åkte tillbaka till Jimmy o Lotta och busade lite med barnen och drack kaffe. Köpa hundmat i Ulricehamn och sen in till Mullsjö en sväng och kollade efter film, förbi Jerrys pappa en snabbis och sen hem finally!

Ibland är det så skönt att vara hemma! Så imon så blir det en hel hemmadag bara! Förutom när hundarna ska ut då hehe

flyttat och inet

nu ni!! vi har börjat bott in oss här nu och inet är igång, jag har ny kamera så nu blir det mycket mer bloggande!!!
vi hörs nog ikväll så får ni mer update hihi

lav ju

Fullt upp!

Ända sen vi skrev kontraktet på torpet har det vart fullt upp!! Packa, köra bil, ärenden, hälsa på Jerrys brorsor, Jerrys tatuering, packa, städa, välja och hämta färg, hundpromenader, packa ur, måla, laga mat, tvätta etc.
Idag efter vi vart i Habo och fixat lite Jerry-ärenden så bestämde vi oss för att resten av eftermiddan och kvällen så tar vi det luuugnt! Man orkar ju inte hur mycket som helst utan att vila ut emellanåt.
Men imon är vi igång igen! Vakna tidigt göra oss klar och åka till torpet och måla klart, hundarna långis till Jerrys bror mot kvällen, hämta nya bilen och packa o städa lite mer.
Ledsen att jag inte hinner höra av mej till alla som e van att jag hör av mej varje dag! men förhoppningsvis blir det lugnt efter helgen!

See ya!

Jerrys tatto

Nu har Jerry tatuerat sej, en jätte tidig födelsepresent från mej hehe

Älskade lillebror Nick ritade upp den


Fan som omstart en gång till!

Nästa vecka så flyttar vi antagligen in i torpet, antagligen?? undrar välla vissa, japp för vi får tapetsera om och måla där först =) skönt med nytt på väggarna =D men vi räknar med att flytta in till helgen där.

Och nästa vecka så hämtar vi våran stora fyrhjulsdrivna bil med =) mycket nytt haha

Jerry ska tatuera sej till eftermiddan, Nick ritade upp en skitsnygg bild åt honom som jag själv skulle velat ha när jag såg den =P

Just nu är vi hos Jimmy så Jerry får jobba lite granna och jag sitter och smånickar framför datan men ska nog ta bilen och gå med hundarna en sväng, fast det beror på när vi ska åka annars gör jag det när Jerry och Johan åker iväg till tatton för det e inte många timmar kvar nu =P

puss på er!

visst ser den sjuk ut?

Ny dag och nya tag

Jerry är hemma min älskade ängel

Idag ska jag börja packa lite granna tänkte jag, vill flytta in idag om det skulle ha gått!!!!! Hundarna och jag ska dra med Jerry till skogen, dom älskar ju när han är med eftersom han springer runt med dom och kastar pinnar.

I helgen ska vi åka till jerrys brorsor o hälsa på, undrar om stackars Hjalmars blåtira börjar försvinna. Stackars liten åkte ju kana ner i deras trapp sist vi var där, som tur var Jerry framme snabbt och tog upp han men stackarn blev rejält uppsvullen.


Hjalmar hjälper Jimmy att lasta av däck


tråkigt hemma

att vara själv hemma när man e van att alltid ha jerry runt omkring är lite skönt först men sen blir det dödstråkigt.. snart e han hemma igen iaf bara nån timme kvar.
pratade med tessan idag, lika roligt varje gång, även om det går evigheter emellanåt gångerna så känns det precis lika lätt och ledigt som alltid! under tiden drog foxy sönder sitt flexikoppel och rusade fram till en bil som en rabiessmittat odjur och skällde som en galning. aldrig sett henne jaga bilar förut, men men bara för att jag sa att det gick bra med henne till tessan så var det ju tvungen att hända nånting =P
måste jämna till mitt hår lite efter jerry klippte av min hästsvans med hahahahaha ( låter hemskare än vad det är, men 1 dec e nu knaggligt borta)

Micha du vet att jag finns här! Passade nåt av linnerna?

byebye gott folk!


Snart sovdax

Sover själv inatt, känns lite skumt men det går bra, men kommer sakna Jerry när sömnen faller på en!

Annars då? Jo, imon ska jag börja packa skåp o så. Kan inte fatta att vi ska flytta till något som verkligen blir vårat egna första hem tillsammans! GLAD!!!!


På kalhygget vid Jimmy


ibland blir man skakig

Första jag gjorde när jag vaknade var att dricka en kopp kaffe sen upp i skogen med hundarna. Efter knappt tio minuters lösspringande försvann Foxy. Jerrys pappa kom upp med bilen och tutade lite så efter ett tag kom hon tillbaka iaf. Skakigt värre när man  hörde skott nån km ifrån bara. hundfan (ja hon hette så under tiden) var borta en 20 min, det e lång tid när man står där o ropar!
Kompis försökte lyssna efter knaket och hjälpa mej lite, han är dock den duktigaste hunden nånsin, han har aldrig sprungit bort för mej, drömhund i skogen!


Snart är det flytt!!!!!

Så himla roligt! Fatta det här! Den första november flyttar jag och Jerry till vårat alldeles egna torp =) Helt ortroligt!! Vi har verkligen haft en väldans tur när det gällde det hära torpet för det var två före oss som var och kollade samma dag och vi låg på tredje plats, vi åker dit träffar kvinnan som bor där nu, en jätte trevlig dam från Ljusdal av alla ställen!!
Efter vi har varit där så åker vi och pratar med den tokiga stockholmarn som äger det och då har damen ringt och sagt att hon tyckte att vi skulle ha det och han lyssnar på henne, vi berättar allt om oss som e värt att veta.
Det sista vi hörde igår var iaf att ''Min fru kommer slå mej i huvudet när jag kommer hem och berättar att jag kommer hyra ut torpet till en gammal pundare och en gammal tjyv utan fast inkomst på papper.'' och sen ett stort skratt efteråt.
Idag var vi dit och skrev på kontrakt och träffade även frun och deras hundar lite snabbt. Jätte härliga människor som har det! Även dom som äger och sköter om kanot och rid-centret som ligger utanför sandhem där vi ska bo.

Fatta vad mysigt ett litet torp, två-vånings med en egen gård!!! Inte jätte stor gård, men trivdes vi och kände till nästa sommar att vi ville bo kvar där så kunde man expandera gården lite och ha en liten rabatt och om det skulle vara så så var möjligheten jättestor att vi fick bygga upp en hundgård till våren med. Katterna kommer stortrivas! Fast det gör dom ju här med iof.

En ny skog att utforska till vintern! och ängarna lovade han vi hyr utav att jag kunde lägga så mycket spår på som möjligt för han visste vem som ägde dom. Perfekt! El, varmvatten och sophämtning ingår och vi får hur mycket gratis ved som helst gratis av dom.

Jag är superlycklig och Jerry har planer på hur alla möbler ska stå hehe...

Kan det bli bättre just nu precis?

Håll i er!!...

... men det är inte långt kvar nu till vi har inet så då blir det en massa mer uppdateringar här!!! =) och en massa bilder!! har tagit as-fina bilder på hundarna som jag vill visa =)

imon blir det att åka och kolla på ny bostad, ska bli jätte spännande och se!

annars e det lugnt som vanligt här, just nu är vi hos jimmy och lotta, men lotta den lyckosten är i paris så, jerry jobbar och jag försöker fördriva tiden, jag o hundarna var på en kalhyggspromenad men nu regnar det. lek med kerstin och hjalmar får det bli =)

love you all!!

(micha snart blir du iaf lite glad hoppas jag när du ser paketet )


RSS 2.0