Flyttlassen klar bara oss kvar

Jerrys pappa kom upp och körde lastbilen med flyttlassen ner till dit vi ska bo ett tag, så det blev inte jag som körde iaf, hehe.. Mamma och brorsorna och brorsans flickvän kom och hjälpte till och bar och städade så städningen blev typ klar redan på onsdan jätteskönt'! Ena brorsan åkte med ner och hjälpte till att bära sakerna där nere åxå. Jättetack till dom som ställde in alla sina planer för dagen och hjälpte mej och jerry! Tim (min äldsta brorsa) skulle åxå ha hjälp till men eftersom han har opererat ögonen nyss så kunde han inte.
Imorgon ska jag ta golven i köket och hallen, bara det som blev kvar sen onsdas men måste ha hjälp att bära ut lite sopor vilket Jerry ska göra imorron då sen så lämnar gulliga mamma in nycklarna på måndag åt oss =)
Imorron åker vi ner är det bestämt med alla djur.
Både jag och Jerry har flygit runt som yra hönor för att hinna träffa alla som vi velat innan man drar men jag hinner iaf inte med alla som jag hade velat lite synd men det är ju som det är.
Idag  sover jag och Kompis hos mamma så jag hinner umgås med alla här hemma i familjen. Gud vad jag kommer sakna folket man känner här =)
Så är det bara att börja hårdsöka jobb så fort vi kommit ner så att resten åxå fixar sej...
Mamma har köpt  jätte mycket torrvaror och kattmat och sånt så att vi klarar oss första tiden iaf och Jerrys mamma skulle köpa lite cigg åt oss så vi inte behöver tänka på det från början.
Annars då? Jo det är många saker som snurrar i huvudet just nu, men vi får försöka göra det bästa av allting så gott det går iaf. Allt kommerj u lösa sej till slut men just nu ser det ut som en återvändsgränd på en sak...Men så länge jag har Jerryså fixar vi det naturligtvist han är mitt allt så glad att vi stöttar och kan prata med varandra om allt som snurrar i våra huvven. Ja, ni som är närmast vet ju vad jag syftar på men vi vet ju att vi kan vända oss till er om råd och sånt om det blir krisigt i det.
Kommer bli tokig utan internet där nere tror jag! Vi kommer ju inte ha det i början men vi ska försöka fixa så att vi har det så fort vi har råd! Dessa eviga pengar =P Skulle vara skönt om man inte var så beroende av dom hehe..
Nu ska jag sätta mej i vardasrummet med dom andra och prata om allt och ingenting =)
Försökeruppdatera så fortjag kan!
Tack alla ni som finns när det behövs!

Så undrar folk varför man inte gillar snuten.. -forts

Hassan pratar väldigt bra i tv:n idag! Cred till Hassan som ställde upp för ett inslag. Jag och Jerry följer naturligtvist allt som kommer på tv:n och hoppas att det för en gångs skull blir lite rättvisa! Vi -speciellt Jerry- tänker på A i häktet!!

http://anytime.tv4.se/webtv/?progId=735256&treeId=10071&renderingdepartment=2.757&itemId=480069

Så undrar folk varför man inte gillar snuten...

Det som nu går på nyheterna på tv4 (iaf i gävleborgs regionala) är ju bara en liten och ganska mild del av vad dom brukar göra mot folk dom tar in. Även vad människan har gjort före så är det så vidrigt att ge sej på en person med handbojjor som inte kan försvara sej eller likaså som har hänt att flera ger sej på en ensam. Vad ska man säga? Tycker synd om hans familj som fått höra det men tycker också att det är väldigt bra att det blev inspelat!
Ni som inte har sett eller hört kan se den här:
http://anytime.tv4.se/webtv/?progId=734983&treeId=10071&renderingdepartment=2.757&itemId=479884

SNAAART!

Vårat kylskåp pajjade igår, panikbaka och laga mat på det som gick att räddas, så typiskt när man inte har överdrivet med mat och behöva slänga mat bara hehe, men idag blev det fixat.
Just nu bor vi i en lägenhet med kartongväggar känns det, inte jätte hemtrevligt men om en vecka så körs ju det ner så man får stå ut tills dess =)
Dom måste haft en ny städerska till våran trapp igår för igår var det för första gången rätt fräscht i trappen, dom hade till o med torkat bort det som hade runnit längst väggarna, bra gjort nya städtanten!! *tummen upp*
Varit fullt upp dom här veckorna med saker att göra och folk att träffa, kommer sakna er!
Föresten ser inte det här flummitg ut (kortet nedanför), menar en dubbel-toa på krogen -smart, men otroligt flummigt! Det tyckte iaf vi sist vi var ut hehe



20030209 - R.I.P - PAPPA

Jag var på mitt dåvarande jobb och mamma och Carina kom förbi. Vilket dom inte brukade göra en söndag morron. Sen så kommer jag inte ihåg så mycket mer, jag vet att mamma sa att pappa var död och jag bröt ihop, dom ledde mej visst till bilen som åkte hem mot stan igen sen satt jag ihopkrupen på köksgolvet mot en vägg och grät i nån timme. Det var nog den värsta dagen jag har haft i hela mitt liv.
 Jag tappade allt efter den dagen kom efter i skolan så pass mycket så jag skippade att gå dit oftast, började hitta saker som förde mej bort från verkligeheten. Idag är det första gången jag har upplevt den här dagen utan droger och det är jobbigt, annars har jag alltid varit så väck på just den här dagen så att jag aldrig kommit ihåg vad jag igentligen gjort. Visserligen har jag försökt haft fullt upp hela dagen men det hann fram till mej iaf.
Jag saknar honom nå enormt! Finare människa är svår att hitta, aldrig sett honom arg eller hört honom säga elaka saker åt någon. Han är min ängel som jag brukar prata med ibland.
Saknaden efter någon som man inte fick säga hej då till riktigt går inte att beskriva och jag tror att bara dom som själv har mist någon förälder kan förstå hur ont det igentligen gör innuti en.
Min älskade pappa, och nej han var inte felfri, men han är min pappa och finns alltid i mitt hjärta i det största utrymmet

RSS 2.0