Underbart

Igår blev det en jätte bra dag trots att jag var sur på morronkvisten, men det gick över efter nästa samtal med hjärtat =)
På kvällen blev det ''fin''-mat, hamburgare med kyckling och bacon -supergott. Var länge sedan jag hade skrattfnatt, ni vet när man skrattar utan att veta varför till slut och man får ont magen för skrattandets skull.
Hundarna blev superglada av att ha 'pappa' hemma igen.
Allt var frid och fröjd tills imorse när Jerry vaknade supertidigt efter att vi legat och pratat hela natten. Jag var så trött att jag bara kunde öppna ett öga i taget och kändes som att rummet snurrade. Inte van med morronpigga människor =P
Nu hålls det på att göras mat här medan Jerry är ute med hundarna, han är bara för gullig =)


Congratz to me...

Hela morronen har vart jätte bra även fast jag var uppe vid 7 med tvätten och så vet jag att Jerry är på väg hem. Tills han nyss ringde och var sur på mej för att han inte kunde komma hem direkt och lägga sej i soffan. Va fan jag har inte bestämt något så ska fan inte vara sur på mej för det.. Nu blev jag lite less men men.. det går snart över ska bli skönt att krama om han när han är här.
Happy fucking birthday too me!!!

Living my life

Snart är han hemma =) Måndag när som helst ju hehe..
Färgat håret, mamma ska hjälpa mej fixa till ögonbrynen ikväll, sen ska jag fixa naglarna och raka benen. Städa ihop här riktigt och tända ljus i sovrummet, ordna så att hundarna e typ döa på måndag förmidda, kolla om jag fortfarande kommer i min korsett vilket jag inte tror då jag inte är lika slim som förut dock.. och invänta hjärtat. Ska fixa ihop en ''bedroom-playlist'' på datan med, hihi.. Längtar så mycket!
Tappade mitt sista cigg-paket jag hade i fickan på långpromenaden, tror jag tappade dom medans jag höll på att hoppa över stockar och stenar -håller mej ju oftast inte på stigarna som redan finns. Gick och muttrade över det över en halvtimme, fortfarande sur över det hehe..
Vad jag älskar livet just nu, hade man fattat att det kunde vara så här bra utan någonting så hade man ju aldrig blitt pundare från början. När man hör om folk man umgicks med förut och vad dom gjort och alla jävla intriger hit och dit runt omkring så är jag glad att jag inte är kvar i det längre! Och jag kan känna mej så glad över att vissa människor fortfarande är kvar i mitt liv fast jag försvann ett tag. Ni ger mej så mycket, även fast vi inte ses så ofta så är det skönt att veta att allt är som vanligt när vi ses och pratar inget känns konstigt och konstlat, så otroligt skönt!!
Kram på er!

Tyson snor närhet av Foxy

The weekend

Om en vecka fyller jag år och då kommer Jerry hem =)
Just städat bakom spisen, hur kan det snuskigaste i hela lägenheten alltid hamna där? =S
I fredas blev det vin och öl med Arja och Jona, trevligt som vanligt!
Tack för klös-grejjen jag fick på kaffet idag gumman!
I söndas fick jag se bilder från trakten dit jag och Jerry tänkte bosätta oss, var jätte fint! Jonna och MAts gör världens godaste kaffe kan jag ju bara skvallra om, med lite kanel i *mumma*


This is we -drunken =P

jag är lat!

Måste ta och skärpa till mej med bloggskrivandet.. Ganska värdelöst att jag har den om jag aldrig orkar skriva i den, men sen så är ju jag väldigt lat och bekväm av mej när det kommer till sånna saker hehe..
Snart kommer hjärtat hem igen. SAKNAR!
Idag är jag jätte glad, jag har pratat med Jerry flera ggr och sett han i sin pappas webcam, träffat Arja som bjudit på sällskap och hittat min hårfärg på extrapris så att fattiga jag kunde köpa kattsand och hårfärg =) -och tillomed choklad, hihi..
Har ni inte testat och smakat Marabous nya Amigo, då tycker jag att ni pallrar er iväg till första bästa och köper en!!
 
monster tjockis katt
Istället för gummikyckling kanske det skulle vara en gummikatt som hundleksak? hehe

RSS 2.0