fick jobba

ett dygn från i förrgår till igår. så det var bra!
nu väntar jag bara på svar om utbildning. jerry börjar sin kurs på måndag.
ska få se jerry live på skidorna om ett tag hehe

Kolla mamma här är kortet

på kappan jag fick av dej, och hade till ams när jag träffade jobbcoachen. vilket gick väldigt bra och nu är jag återigen väldigt positiv till allt igen =)

 

 



ögonbrynslösa jag

Annars är den största nyheten att Kompis fick ett väldigt uppskattat paket på posten idag. Mr abo aka apan från brynäs. Tack älskade Arja och Jona. Ett kort kommer senare för allmänheten här på bloggen. Och så stor det mycket snyggt 'Kompis' på ryggen så det inte kan tas fel om vem som äger denna apa =)
En fråga bara angående apan jag och Kompis har undrat över är om det är samma apa som Kompis har haft många goda minnen med på eran balkong eller är detta en ny? För annars såg han hemskt ren ut efter behandlingen han fått av Kompis.


Inge fint väder

Gick en promenad på margreteholm idag och blev bjudna på mat av J:s pappa.

Imon ska Jerry åka skidor hehe, hoppas han har bättre balans sinne än mej!!

Ont i huvvet och snart e alvedonen sluut *suck*

Micha har iaf räddat mina fötter här ute i skogen! Världens skönaste duntofflor!!



Den här dagen var det dock fint väder


vad ska man hitta på resten av dagen då?

Igår fick jag med mej Jerry på en promenad med hundarna, mysigt mysigt. Inte ofta han följer med på promenader, han följer ofta med ut och leker med dom men inte på bara promenader.

Städat, tvättat och nördat i två dar. Kanske vi åker en sväng om ett tag eller kanske inte vi får se. Just nu har jag tråkigt iaf

Lalalala...


Lite inne i spelet hehe


Ibland kan jag bara tänka på

hur lycklig jag är med min lilla familj =)


En underbar dag har det varit

Vi vaknade dock sent men till strålande sol =)

Jag och Jerry var ute med hundarna en timme i solen och larvade oss. Sen kom Jerrys pappa en stund.

Mot kvällningen ringde telefonen och tur var välla det! För jag trodde att det var den 10:nde idag! Så det var hon jag brukar promenera träningspromenader med Foxy med och berättade att det skulle vara en person till på promenaden. Så klädde på mej och satte på Foxy sin reflex-väst och gick iväg. Lite små mutter förekom under promenad och nått litet försök till att visa sej 'stor och stark' men annars en helt underbar promenad med en Foxy som var rätt så avslappnad och var mer intresserad av att nosa på backen än attackera de två små charmtrollen vi går med.

Jag har ju fått låna en klövje-väska och ceasar milans andra bok av maud (hundpromenads-kvinnan). Boken lika bra som första!! och klövje-väskan ska jag försöka få lite mer tyngd i eftersom det verkar som att tjejen knappt märker av den när hon har den.

Jo, jag måste ju berätta! Förra gången vi var ute och gick så följde vi med på kaffe efteråt hos maud, hon stängde in sina hundar i ett rum så att det inte skulle kunna hända nåt och ena satt och skällde lite från o till så trodde att tjejen skulle vara tokig och låtande själv, men hon total ignorerade dom, inte ett pip. Maud fick klappa henne utan att hon verkade ogilla det och så fick hon testa på ett aktivitets-bräde. Där märkte man hur lätt distraherad hon verkligen är! Men hon har ju blivit mycket bättre med allt kan man ju verkligen säga!

En sak till som jag gick och tänkte på med ett leende på vägen hem var att jag som aldrig trodde att jag skulle ha helt dragfria hundar har det nu! Mycket harklande och stannande om dom kommer framför mej men tålamodet har verkligen gett resultat!! Efter två/tre veckor nu sen jag verkligen gav mej in helhjärtat på det så har det till och med skuttat ut kaniner och rådjur utan att jag fått armen ursliten haha, helt underbart!!

Jag älskar verkligen dessa små liv!


Kompis har ett fast grepp om apan


vart på besök hos jerrys bröder

jerrys pappa var här och hjälpte oss att få igång bilen så åkte vi till jimmy o lotta och sen johan och lisa. lika roligt att träffa alla ungar!



Söta Kerstin =)


oturen var framme igår kväll

jag hade sönder ett av mina två x-box-spel. och helt självförvållat så har inte rätten att vara sur på någon heller haha

jaja, nu får det bli guitarr hero för fulla muggar ett tag frammåt då..




visst ser det lite mysigt ut iaf?! =)


snöstad

känns det som vi bor i, helt super vitt ute och hundarna får pulsa sej fram på gården hihi.. faktiskt så gillar jag detta -när det e fint väder! men nu när man går ut och röker på kvällarna så ser det supermysigt ut. Alla är nog glada här förutom fetto-katten, som nog aldrig varit så här fet alls sitt liv.. Sjukt att hon e fetare nu än när hon var innekatt i Gävle!! Men jag förstår henne dock vissa dagar då det har varit närmare -20 grader!!
Tacka vet jag eskimå-mössan jag fick i julklapp!!

Kompis skar upp sej på tassen i förrgår, sällan han har otur med sina tassar!! Men det var rätt ytligt den här gången så han kunde gå utan strumpa eller nå dagen efter, visserligen gick det upp lite men det slöt sej fint när vi kom in igen. Säger bara det : Aloe vera-salva sköter det mesta!! Har alltid det hemma!! Aldrig varit med om någon bättre salva. Fick höra av en som visade hund-vård i slutet av sommaren att hon åxå oftast använde det på sina hundar gällande sår! Plus att jag använder det på mej själv åxå -är super på nygjorda brännsår!! Även om börjar bubbla upp och gör helsikkes ont så kan det nästan försvinna om du har ett tjockt lager av aloe vera-salva på.

Sista veckan så har jag haft underbara promenader med hundarna (även om dom kanske inte tycker det hehe). Har verkligen tagit tag i allting angående regler och sånt, mest pga foxys bästa. Nu får dom inte gå framför alls, bakom eller på sidan men inte framför och hör och häpna! har inte haft ont i rygg, armar eller axlar under hela veckan!! Eller aa nu ljög jag för ont har jag ju haft iaf, men inte sånt ont man får av dragande hundar =)

Hata varg-jakten!! Hetsjakt blev det av det hela.. Menar lika bra att vi skjuter björnarna åxå och järven som dom vill. och älgen för det finns ju nu även nån som blitt dödad av älg!! och varför inte lon på en gång när vi ändå är igång? och jag menar vildsvinen som förstör och skrämmer boskap och som faktiskt tog en kalv för ett tag sen, oj glömde vildsvinen misslyckas ju jägaren att skjuta ner så bättre att ta helikoptern och skjuta vargen istället. Så nu finns det skadeskjutna vargar i skogen som dom inte lyckas spåra upp, vilda eller inte men stackars djur!
Nä helt emot varg-jakten så får folk säga vad dom vill. Mådde riktigt illa när jag såg nyheterna och en gubbe kom dragandes på en varg efter sej..

En sak är säkert iaf, Sverige kan nu inte säga ett sk*t om att man inte kan skjuta tigrar och liknande för nu skjuter vi ju ner ett djur som precis börjar bli etablerad i sverige igen efter masslakten som varit




RSS 2.0