Min nya tatuering <3

Är helt underbar. Jag har äntligen påbörjat tatueringen utav Kompis huvud som jag har tjatat om i år om att jag ska ha.Men nu finns han på min rygg för alltid, redan jätte nöjd fast den inte är klar. Dock har jag inte min kamera här den ligger i Calles bil men när den kommer hit ska jag lägga upp en bild! Nu får ni nöja er med orginalet =)

Tatueringsbilden
Annars har helgen rullat på i full fart. Skottat och skottat och skottat. Brorsan fick följa med och handla lite i fredas kväll efter jag slutat jobbet. I lördas så var jag mest ute och röjjde snö med mitt hjärta, sen bar färden av till Mariestad ocj träffade Björn och Dessie. Var jätte trevligt! Goda tunnbrödsrullar till nattmat och så fick vi se lite hur Mariestad var. Och bästa var ju att träffa lilla Casino, roligt att träffa hundar man har varit med lite ända från början och se hur dom blivit. Björn har ju verkligen lyckats med lilla Sino som börjat bli en liten gubbe, fast han är ju lika gammal som Kompis så det e klart gubbigheten börjar ta över haha.
Igår var vi inne i Jönköping hos några kompisar och fick se hur deras små chihuahua valpar såg ut dom ska få hem. Så smååå och söta! Var trevligt som vanligt och nya lägenheten var underbart fin! Jerry skulle tatuera sej egentligen men så kom vi på att han har ju hyrt en bastu och utebad till om nån helg och då e välla inte tatuering så bra så jag fick hoppa in istället. Det är ju tur att man redan visste vad man ville ha =)
En helg med full fart,i vanlig ordning för mej o Jerry.
Foxy är fortfarande asjobbig med sina 'valpar'.
Katten börjar gå ner i vikt igen skönt nog, vill inte ha henne så tjock som förra vintern!
Får se vad dagen har med sej.
Bye bye!!

Kommentarer
Postat av: Molles Matte

Hejsan och tack för kommentaren! =)

Visst är det så att man kan glömma påsar, eller rättare sagt är det väl snarare så att de TAR SLUT medan man är ute! ;)

Vad spännande det lät med din tatuering, ska hålla utkik på din blogg nu efter resultatet! =D

2010-11-29 @ 15:03:09
URL: http://wmoltas.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0